Voor volgende diensten kan je bij mij terecht :

Intake gesprek

Je hebt een vermoeden dat je kind hoogbegaafd is en zoekt handvaten, tips en meer voor jezelf en om in gesprek te gaan met de school.
We bespreken waar de noden liggen en wat de volgende stappen zouden kunnen zijn.  Het kind moet niet aanwezig zijn bij dit gesprek.
U ontvangt ook een verslag met vaststellingen en aanbevelingen.

Tarief : 90,- EUR.  Duurt ongeveer 90 minuten.

Online intake gesprek

Je hebt een vermoeden dat je kind hoogbegaafd is en zoekt handvaten, tips en meer voor jezelf en om in gesprek te gaan met de school.
We bespreken waar de noden liggen en wat de volgende stappen zouden kunnen zijn.   Anders dan bij het normale intake gesprek gebeurt dit gesprek via video-chat.  Hierdoor is het eenvoudiger om het gesprek in te plannen en kan het bijvoorbeeld ook ’s avonds gebeuren.

Tarief : 90,- EUR.  Duurt 90 minuten.

Individuele coaching

Hoogbegaafde kinderen lopen vaak tegen een aantal specifieke problemen aan.  Een individuele coaching begint met een kennismaking met het kind waarbij ik onderzoek waar de noden en behoeften liggen.  Daarna kan er gewerkt worden aan bijvoorbeeld mindset, het onderpresteren of het inzicht in zichzelf.

Tarief : 60,- EUR per uur.  Duur afhankelijk van noden en wensen af te spreken.

Adviesgesprek voor ouders

Hoe pak je het opvoeden van je hoogbegaafde kind aan ?  Waar loop je als ouder tegenaan ?  Je ontvangt concrete tips van me, waarmee je zelf aan de slag kan.

Tarief : 60,- EUR per uur.

Thema-avonden

Wij organiseren jaarlijks avondsessies waarin we een aantal thema’s bespreken.   Onderwerpen zijn bijvoorbeeld :

  • Wat is hoogbegaafdheid ?
  • Ontwikkelingsvoorsprong bij baby’s of peuters.
  • Mindset
  • Onderpresteren
  • Versnellen

Tarief : 30,- EUR per avond. (Met kortingstarieven voor koppels)

Lezingen voor ouders

Een algemene lezing over wat hoogbegaafdheid nu juist is, welke gevolgen het heeft voor ouders en een heleboel tips om jouw hoogbegaafd kind het best te kunnen ondersteunen.

Tarief : 350,- EUR per sessie in Limburg.

Opleiding en nascholing voor scholen.

Voor dit luik werk ik samen met Hoogbloeier Gifted Academy.  U neemt best contact op met hen voor de mogelijkheden en tarieven.

Back to Top