Je hebt een vermoeden dat je kind hoogbegaafd is en zoekt handvaten, tips en meer voor jezelf om in gesprek te gaan met de school.  Maar om één of andere reden is het niet mogelijk om jezelf vrij te maken.  Soms kan het niet door omstandigheden op het werk.  Of je twijfelt of je die verlofuren wel moet opgeven om een vermoeden bevestigd te krijgen … Daar hebben wij alle begrip voor.

Daarom is het bij hoogbegaan mogelijk om het intake gesprek online te doen.  Je kan dan gewoon ’s avonds van thuis uit met mij in gesprek.  Omdat het voor mij belangrijk is om ook jouw non-verbale communicatie te lezen is het wel noodzakelijk dat je een apparaat hebt met een webcam.   Onze applicatie werkt op android, iphone en pc.

Hoe gaat het in zijn werk :

  1. Vul het formulier onderaan deze pagina in om een online intake gesprek aan te vragen.
  2. Ik neem contact met je op via e-mail om een geschikt moment in te plannen.
  3. Nadat we een moment overeengekomen zijn ontvang je een e-mail met daarin alle gegevens om verbinding te maken met ons video platform.
  4. U meld zich op het afgesproken tijdstip aan op onze applicatie.
  5. Na het gesprek ontvangt u een factuur.
  6. Als ik uw betaling hebben ontvangen (maar niet eerder dan 2 weken nadat het gesprek plaatsvond) krijg je van mij een uitgebreid rapport met adviezen. Dit rapport kan je dan bijvoorbeeld gebruiken als aanknopingspunt voor een gesprek met school.
Aanvraagformulier voor een online intakegesprek

TIP:  voeg in je bericht alvast enkele voorstellen voor mogelijke afspraakmomenten toe.  Dit maakt het vaak mogelijk om sneller een afspraak vast te leggen.